Número de racions: 4

Cost del plat: 7,03€ (1,8 €/ració)

ARRÒS AMB CARXOFES

Ingredients (4 racions):

  • 320g arròs bomba (80g per persona)
  • 1 litre brou de pollastre
  • 150g mongeta verda
  • 6 carxofes tendres
  • 1 gra d’all
  • 4 tomàquets madurs
  • 150g pèsols
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

Elaboració:

  1. Eliminem les fulles més dures de les carxofes, les escapcem i les tallem a quarts. Rentem les mongetes, traiem les puntes i les tallem en 2-3 trossos en funció de la mida. Pelem els alls i els piquem.
  2. Rentem els tomàquets i els ratllem.
  3. En una olla escalfem el brou.
  4. En una cassola posem oli i saltegem les carxofes, els alls i les mongetes. Hi afegim el tomàquet i el sofregim. Quan hagi perdut l’aigua hi afegim l’arròs. Ho remenem bé i passats dos minuts i afegim el brou calent. Hi afegim sal.
  5. Passats cinc minuts i afegim els pèsols i ho deixem cuinar fins que l’arròs estigui al punt, uns 10 minuts.