Número de racions: 4
Cost del plat: 7,03€ (1,8 €/ració)
ARRÒS AMB CARXOFES
Ingredients (4 racions):
- 320g arròs bomba (80g per persona)
- 1 litre brou de pollastre
- 150g mongeta verda
- 6 carxofes tendres
- 1 gra d’all
- 4 tomàquets madurs
- 150g pèsols
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
Elaboració:
- Eliminem les fulles més dures de les carxofes, les escapcem i les tallem a quarts. Rentem les mongetes, traiem les puntes i les tallem en 2-3 trossos en funció de la mida. Pelem els alls i els piquem.
- Rentem els tomàquets i els ratllem.
- En una olla escalfem el brou.
- En una cassola posem oli i saltegem les carxofes, els alls i les mongetes. Hi afegim el tomàquet i el sofregim. Quan hagi perdut l’aigua hi afegim l’arròs. Ho remenem bé i passats dos minuts i afegim el brou calent. Hi afegim sal.
- Passats cinc minuts i afegim els pèsols i ho deixem cuinar fins que l’arròs estigui al punt, uns 10 minuts.
22 de març de 2022 at 09:15
aquest cap de setmana l’hem feta, bonissima!!
11 de març de 2022 at 12:31
Ho provaré de fer-ho , pró amb alguna variant