INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

Fideus prims 200g
Sípia 2
Musclos 300g
Gambetes pelades 100g
Tomàquet madur 3
All 2
Ceba 1
Pebrot 1
Fumet de peix i marisc 1 litre
Oli d’oliva
Sal, pebre i pimentó

ELABORACIÓ

  1. En una paella daurem els fideus amb una mica d’oli, remenant constantment per evitar que es cremin. Quan estiguin enrossits els retirem i reservem.
  2. Tallem la sípia a anelles, la fregim a la mateixa paella juntament amb les gambetes, si cal podem afegir una mica més d’oli. Quan estigui daurada la retirem i reservem, de nou a la mateixa paella sofregim a foc lent la ceba i l’all picats ben fins. Incorporem el tomàquet ratllat i el deixem reduir. Condimentem amb sal, pebre negre i pimentó.
  3. Incorporem el peix que havíem reservat i els fideus. Cobrim amb el fumet de peix calent i deixem cuinar el temps indicat en l’envàs. Netegem els musclos i els incorporem a la paella, ho fem un minut abans de que s’acabi la cocció dels fideus.
  4. Quan els fideus estiguin cuits ho tapem amb la tapa i ho deixem reposar uns minuts.