RECEPTA PER 5 PERSONES
Pit de pollastre
Ceba 1
Pastanaga 2
Tomàquet madur 2
Porro 1
All 3
Farigola
Plaques de pasta per canelons 10
Llesca de pa 2
Llet 100ml
Sal, pebre negre
Oli d’oliva
Per la beixamel:
Llet 0,5 litr
Farina 30g
Mantega 30g
Sal, pebre negre i nou moscada
ELABORACIÓ
- Tallem el pit de pollastre a daus. Netegem les verdures i les tallem a daus.
- En una cassola afegim un raig d’oli i rostim el pollastre salpebrat amb la farigola. Un cop rostit el retirem i afegim les verdures, la ceba i l’all picats, la pastanaga i el porro tallat a daus petits, i el tomàquet tallat a octaus. les deixem sofregit a foc lent. Incorporem de nou el pollastre i ho deixem cuinar a foc baix.
- Incorporem el pa remullat amb la llet (sense la crosta). Ho triturem tot amb la batedora o picadors.
- Bullim les plaques de canelons el temps indicat en l’envàs. Passat el temps els posem en un bol amb aigua freda i els estenem sobre el un drap de cuina una a una.
- Omplim una mànega pastissera amb el farcit del caneló, i anem omplint els canelons. Els enrotllem i els col·loquem en una safata.
- Per la beixamel: en un cassó posem a escalfar la mantega, un cop desfeta afegim la farina i remenem bé que es cogui una mica. Anem abocant la llet sense deixar de remenar amb unes barnilles fins que espesseix. Condimentem amb sal, pebre i nou moscada.
- En la safata disposem una primera capa de beixamel, col·loquem els canelons i els cobrim els canelons amb la beixamel
Deixa un comentari