RECEPTA PER A 3 PERSONES

Macarrons 250g
Pastanaga 1
Pebrot vermell ½
Tomàquet madur 5
Ceba 1
Carn picada de porc 250g
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal, pebre negre, pebre vermell
All 1
Fulla de llorer

ELABORACIÓ

  1. Pelem la ceba i la tallem a daus petits. Piquem el pebrot i la pastanaga. Ratllem el tomàquet.
  2. Afegim un raig d’oli en una paella, quan estigui calent incorporem la ceba i la sofregim a foc baix. Quan estigui daurada incorporem la pastanaga i el pebrot, ho cuinem tot junt.
  3. Incorporem la carn picada a la paella, ho cuinem fins que quedi daurada. Afegim el tomàquet ratllat, ho condimentem amb sal i pebre. Cuinem fins que es redueixi l’aigua.
  4. En una olla afegim aigua amb sal, un gra d’all i una fulla de llorer. Quan comenci a bullir introduïm els macarrons i ho deixem cuinar el temps indicat a l’envàs (9 minuts). Passat el temps escorrem.
  5. Barregem els macarrons amb el sofregit. Si ho volem afegim formatge ratllat i ho gratinem al forn.