TOMÀQUET FARCIT
Ingredients (2 racions):
- 4 tomàquets mitjans
- Formatge blau
- 4 ous
- Sal i pebre
- Orenga
Elaboració:
- Rentem els tomàquets. Tallem la part superior, com si fos una tapa, buidem la polpa del tomàquet amb una cullera i ho reservem. Procurem no deixar la pell molt fina.
- A l’interior del tomàquet posem el formatge i un ou. Amanim amb sal, pebre i orenga.
- Ho deixem cuinar 15-20 minuts al forn a 180ºC.
MONGETES SEQUES AMB BRÒQUIL
Ingredients (3 racions):
- 200g mongetes seques
- 1 bròquil
- 1 safata de xampinyons
- 1 all
- Polpa del tomàquet (recepta anterior)
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
- Posem una olla amb aigua a bullir. Tallem el bròquil a porcions de mida mossegada. Quan l’aigua arrenqui a bullir afegim el bròquil i un pessic de sal. Ho deixem cuinar 10 minuts. Passat el temps l’escorrem.
- Rentem i laminem els xampinyons. Pelem un all i el piquem.
- En una paella amb oli d’oliva saltem l’all, afegim els xampinyons i deixem que redueixin. Quan hagin eliminat l’aigua afegim la polpa de tomàquet que ens ha sobrat de l’altra recepta. Salpebrem i ho deixem cuinar tot junt.
- Afegim les mongetes ja cuites i el bròquil i ho integrem tot junt.
Deixa un comentari