Ingredients (2 racions):
- 200g de calamars
- 400g pèsols
- 2 ous
- 2 cebes
- 1 pebrot verd
- 2 grans d’all
- 3 tomàquets madurs
- Sal
- Pebre negre i vermell
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Ratllem els tomàquets. Pelem i ratllem la ceba.
- Pelem i piquem l’all.
- Rentem el pebrot, retirem les llavors i el piquem petit.
- En una olla afegim aigua freda, hi posem els ous i un pessic generós de sal. Quan arrenqui a bullir comptem 10 minuts. Passat els temps els retirem de l’aigua i els deixem refredar. Els pelem i tallem per la meitat.
- En una cassola afegim un raig d’oli i fregim els calamars. Quan estiguin rossos els retirem i reservem.
- En una olla escalfem aigua.
- A la mateixa cassola sofregim la ceba i l’all, a foc baix. Seguidament afegim el pebrot i el tomàquet ratllar. Condimentem amb la sal i pebre. Ho barregem.
- Afegim l’aigua ja calenta i els pèsols. Ho deixem cuinar 5 minuts. Passat el temps afegim el calamars i l’ou dur i ho deixem 5 minuts més.
Deixa un comentari