Sopa de carbassó
Ingredients (8 persones):

– 2 carbassons
– 1 patata
– 1 pastanaga
– 1 ceba
– 250g de fideus 
– Aigua

Elaboració:

Pelem  els carbassons, la patata, la pastanaga i la ceba, ho tallem a porcions. En una olla posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull afegim les verdures i les deixem cuinar 30 – 40 minuts. Passat el temps ho triturem tot amb la batedora fins que quedi un caldo clar, afegim la pasta i un pessic de sal, ho deixem bullir 10 minuts fins que estigui cuinada.

Pop estofat amb patata i pèsols
Ingredients (8  persones):

– 1,350 kg de pop congelat
– 2 cebes
– 2 patates
– 750g de pèsols
– Curri
– Alfàbrega
– Julivert
– Clau
– Comí 
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
– Llorer
– 1 gra d’all
– 30g d’ametlles picades

Elaboració:

En una cassola posem oli d’oliva, quan estigui calent afegim els pops perquè deixin anar l’aigua, passat una estona hi afegim totes les espècies i l’all picat, afegim els pèsols, patates i la ceba, deixem que bulli uns 30-40 minuts, passat el temps afegim les ametlles picades i ja podem servir.

Iogurt amb compota de poma
Ingredients (8 persones)

– 8 iogurts
– 4 pomes
– Canyella en pols
– Sucre moreno

Elaboració 

Pelem les pomes, els hi traiem el cor i les tallem a daus petits, ho col·loquem en un plat, afegim la canyella en pols i 2 cullerades de sucre moreno, ho cuinem 3 minuts al microones. Passat el temps ho triturem amb el minipimer fins a obtenir una barreja homogènia. Servim la compota amb el iogurt natural.

Comparteix aquesta publicació: