Amanida de cuscús
Ingredients (6  persones):

– 1 enciam fulla de roure
– 1 magrana
– 2 pastanagues
– 2 tomàquets de Montserrat
– 1 llauna de blat de moro
– Llavors de sèsam
– Oli d’oliva

Elaboració:

Rentem l´enciam per eliminar les restes de terra, el tallem a trossos petits. Pelem i ratllem les pastanagues, desgranem la magrana, rentem el tomàquet i el tallem a porcions més petites, barregem totes les verdures en un bol, afegim el blat de moro i les llavors de sèsam.

Pel cuscús, en un bol posem 3 mesures de iogurt de cuscús, posem aigua a bullir amb un raig d’oli i un pessic de sal, quan l’aigua bulli l’afegim al cuscús, per hidratar-lo i cuinar-lo. 

Ous farcits
Ingredients (6  persones):

– 10 ous
– 1 alvocat
– 1 pebrot vermell
– 1 ceba de figueres
– 1 tomàquet

Elaboració:

Posem un cassó al foc amb aigua freda, hi afegim els ous, quan arrenqui al bull comptem 10 minuts i ja podrem retirar els ous. Un cop passat el temps els refredem amb aigua freda i els pelem. Els reservem esperant que s’acabin de refredar. 

Rentem totes les verdures i les tallem ben petites, les barregem en un bol. Pelem i traiem l’os de l’alvocat, el reservem. 

Tallem els ous durs per la meitat separant el rovell de la clara, anant en compte que la clara no se’ns trenqui. Barregem els rovells amb l’alvocat i en fem una pasta, afegim un pessic de sal i la resta de verdures picades, barregem de nou. Farcim les clares amb les verduretes i ja podem servir.

Ous farcits

Comparteix aquesta publicació: