RODÓ DE PATATA
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Patata 2
Formatge ratllat
Ou 2
Pastanaga 1
Ceba 1
All 2
Pebrot 1
Pit de pollastre
Llimona
Romaní
Bitxo
Oli d’oliva
Sal, pebre

ELABORACIÓ
Pre-escalfar el forn a 200ºC.

Netejar, pelar i ratllar les patates. Posar-les sobre un drap de cuina per extreure l’excés d’aigua. Barrejar la patata ratllada, amb els ous, la sal, el pebre i el formatge.

En una safata col·locar-hi paper de forn i estendre la massa al damunt, donar-li forma rectangular. Vigilar que no quedi molt fina. Cuinar-ho al forn 20 minuts.

Filetejar el pit de pollastre i el tallem a daus petits. Preparem la salsa per fer el marinat, en un bol barregem el suc d’una llimona, oli d’oliva, dos alls ratllats, unes branques de romaní i pebre. Incorporem el pollastre i el deixem marinar durant 30 minuts.

Pelar la ceba, la pastanaga i l’all. Tallar totes les verdures a daus petits. Sofregir-les en una paella amb oli d’oliva. Salpebrar. Quan estiguin cuites incorporem el pollastre marinat i ho cuinem tot junt.

Retirem la massa de patata del forn, repartim el sofregit per sobre i enrotllarem. Posar una mica més de formatge per sobre i deixar-ho al forn 3-5 minuts més fins que el formatge es fongui.