Número de racions: 2

Cost del plat: 7,82€ (3,91 €/ració)

RISOTTO DE BOLETS

Ingredients (1 ració):

  • ½ ceba
  • 1 gra d’all
  • ½ safata de xampinyons
  • 100g d’arròs
  • 500ml brou de pollastre
  • 40g formatge parmesà
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Pelem la ceba i la piquem fineta. Pelem i piquem l’all.
  2. Rentem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els laminem.
  3. En una cassola afegim un raig d’oli d’oliva i sofregim la ceba i l’all a foc baix. Quan estigui daurat afegim els xampinyons.
  4. Escalfem el brou de pollastre.
  5. Un cop llest el sofregit afegim l’arròs i el deixem enrossir durant 2-3 minuts. Anem afegint el brou de pollastre fins que l’arròs estigui cuinat. Un cop cuit l’arròs afegim el formatge parmesà en pols i ho barregem tot junt. Corregim de sal si és necessari.

Rotllets de pollastre

Ingredients (2 persones):

  • 2 pits de pollastre
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 pastanaga
  • ½ ceba
  • ½ safata de xampinyons
  • 2 grans d’all
  • 1 carbassó petit
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Rentem el pebrot i el carbassó. Pelem la ceba, el carbassó i la pastanaga. Retirem les llavors del pebrot. Tallem totes les verdures a bastonets de la mateixa mida.
  2. Pelem i piquem els alls. Rentem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els laminem.
  3. En una paella afegim un raig d’oli i sofregim totes les verdures a foc baix. Salpebrem
  4. Filetegem els pits de pollastre que quedin finets.
  5. Un cop tenim les verdures cuites, en posem una porció al mig del pit de pollastre filetejat i l’enrotllem. Podem ajudar-nos d’uns escuradents perquè no s’obri.
  6. Afegim un raig d’oli a la paella i cuinem els rotllets. Recordem de treure els escuradents quan ens ho anem a menjar.