Número de racions: 2
Cost del plat: 7,82€ (3,91 €/ració)
RISOTTO DE BOLETS
Ingredients (1 ració):
- ½ ceba
- 1 gra d’all
- ½ safata de xampinyons
- 100g d’arròs
- 500ml brou de pollastre
- 40g formatge parmesà
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pelem la ceba i la piquem fineta. Pelem i piquem l’all.
- Rentem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els laminem.
- En una cassola afegim un raig d’oli d’oliva i sofregim la ceba i l’all a foc baix. Quan estigui daurat afegim els xampinyons.
- Escalfem el brou de pollastre.
- Un cop llest el sofregit afegim l’arròs i el deixem enrossir durant 2-3 minuts. Anem afegint el brou de pollastre fins que l’arròs estigui cuinat. Un cop cuit l’arròs afegim el formatge parmesà en pols i ho barregem tot junt. Corregim de sal si és necessari.
Rotllets de pollastre
Ingredients (2 persones):
- 2 pits de pollastre
- 1 pebrot vermell petit
- 1 pastanaga
- ½ ceba
- ½ safata de xampinyons
- 2 grans d’all
- 1 carbassó petit
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
- Rentem el pebrot i el carbassó. Pelem la ceba, el carbassó i la pastanaga. Retirem les llavors del pebrot. Tallem totes les verdures a bastonets de la mateixa mida.
- Pelem i piquem els alls. Rentem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els laminem.
- En una paella afegim un raig d’oli i sofregim totes les verdures a foc baix. Salpebrem
- Filetegem els pits de pollastre que quedin finets.
- Un cop tenim les verdures cuites, en posem una porció al mig del pit de pollastre filetejat i l’enrotllem. Podem ajudar-nos d’uns escuradents perquè no s’obri.
- Afegim un raig d’oli a la paella i cuinem els rotllets. Recordem de treure els escuradents quan ens ho anem a menjar.
Deixa un comentari