INGREDIENTS
- 6 cuixes de pollastre
- 100 grams de pernil salat a tires o daus
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 300 grams de tomàquet trossejat
- ½ litre de brou de pollastre o verdures
- Sal i pebre negre al gust
ELABORACIÓ
- Fer un tall a cada banda de les cuixetes de pollastre, salpebrar i reservar.
- Netejar i tallar les verdures a quadrats petits i reservar. (all, ceba, pebrot verd i vermell)
- Posar oli d’oliva en una paella i marcar les cuixetes. Retirar i reservar.
- Seguir el mateix procediment amb el pernil salat. Retirar i reservar.
- Amb el mateix oli, sofregir les verdures.
- Un cop cuites, afegir el tomàquet i deixar coure 5 minuts més.
- A continuació, afegir el pernil salat al sofregit i barrejar-ho tot.
- També incorporar les cuixetes i cobrir amb el brou de pollastre o verdures.
- Deixar bullir uns 10-20 minuts, fins que la carn estigui feta i el brou hagi reduït una mica.
- Finalment, posar al gust de sal, pebre i espècies.
Deixa un comentari