INGREDIENTS

  • 6 cuixes de pollastre
  • 100 grams de pernil salat a tires o daus
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 300 grams de tomàquet trossejat
  • ½ litre de brou de pollastre o verdures
  • Sal i pebre negre al gust

ELABORACIÓ

  • Fer un tall a cada banda de les cuixetes de pollastre, salpebrar i reservar.
  • Netejar i tallar les verdures a quadrats petits i reservar. (all, ceba, pebrot verd i vermell)
  • Posar oli d’oliva en una paella i marcar les cuixetes. Retirar i reservar.
  • Seguir el mateix procediment amb el pernil salat. Retirar i reservar.
  • Amb el mateix oli, sofregir les verdures.
  • Un cop cuites, afegir el tomàquet i deixar coure 5 minuts més.
  • A continuació, afegir el pernil salat al sofregit i barrejar-ho tot.
  • També incorporar les cuixetes i cobrir amb el brou de pollastre o verdures.
  • Deixar bullir uns 10-20 minuts, fins que la carn estigui feta i el brou hagi reduït una mica.
  • Finalment, posar al gust de sal, pebre i espècies.