Número de racions: 3
Cost del plat: 7,7€ (2,6€/ració)
MONGETES VERDES AMB SOFREGIT DE TOMÀQUET
Ingredients (3 racions):
- 500g mongetes verdes
- 250g carn picada de vedella
- Tomàquet natural triturat
- 1 ceba de figueres
- 1 pebrot vermell
- 1 gra d’all
- Oli d’oliva
- Sal, pebre negre i sucre
Elaboració:
- Retirem la cua de les mongetes. Les tallem a una llargada de 3-4cm. Les rentem amb abundant aigua.
- En una olla posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull afegim les mongetes i un pessic de sal i les deixem cuinar fins que estiguin toves. Seguidament les escorrem.
- Pelem i piquem la ceba i l’all. Netegem el pebrot amb abundant aigua i el piquem.
- En una paella afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent hi afegim la ceba i l’all, ho deixem sofregir 10 minuts a foc lent. Seguidament afegim el pebrot i el sofregim uns 10 minuts més. Salpebrem.
- Passat el temps afegim la carn picada i la cuinem fins que es comenci a daurar. Seguidament afegim el tomàquet triturat. Podem afegir un pessic de sucre per treure l’acidesa del tomàquet. Ho deixem cuinar 10 minuts més a foc lent.
- Barregem les mongetes amb la salsa.
ARRÒS INTEGRAL
Ingredients (3 racions):
- 80g d’arròs integral cru (3 tasses de cafè)
- 1 gra d’all
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració:
- En una olla posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull afegim l’arròs, juntament amb un raig d’oli d’oliva, un pessic de sal, una fulla de llorer i l’all pelat. Ho deixem cuinar uns 40 minuts.
- Passat el temps l’escorrem.
Deixa un comentari