Sopa de fideus
Ingredients (9 persones):

– Carcanada de pollastre
– 7 Cols de Brussel·les
– Api
– 1 Patata
– 1 Pastanaga
– 1 Ceba tendra
– Fideus d’arròs
– Cúrcuma
– Sal

Elaboració:

Pelem la ceba, la pastanaga i la patata, i les tallem a trossos no molt petits, netegem les cols de Brussel·les i l’api. Posem una olla amb aigua al foc, hi afegim tots els ingredients juntament amb un pessic de sal i una mica de cúrcuma. Ho deixem bullir durant 30 minuts. Passat el temps afegim els fideus i els deixem cuinar uns minuts.

Sopa de misho
Ingredients (9 persones):

– Aigua
– Misho
– Ceba tendra
– Pastanaga

Elaboració:

Fem bullir mig litre d’aigua. Pelem i tallem la ceba i la pastanaga ben fina, i ho posem en un bol, juntament amb una cullerada de misho, quan l’aigua arrenqui el bull ho escaldem.

Pollastre a la cassola
Ingredients (9 persones):

– Xampinyons
– 900 grs. de botifarra
– 1 Pollastre trossejat
– 1 Llauna de pinya al seu suc
– 1 Ceba tendra
– 3 Alls
– Caldo de pollastre (agafem de la recepta anterior)
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
– Cúrcuma
– Llorer
– Gingebre

Elaboració:

Salpebrem el pollastre. Posem una cassola al foc amb oli d’oliva, quan estigui calent hi afegim el pollastre trossejat i el deixem que es dauri, afegim la botifarra tallada a trossos.

Netegem els xampinyons i els piquem, repetim el procediment amb la ceba i pelem 3 alls, ho afegim a la cassola juntament amb el llorer, la cúrcuma, el gingebre i la pinya escorreguda i trossejada. Passats un minuts hi afegim una mica de caldo i ho deixem cuinar a foc mig.

Macedònia amb iogurt 
Ingredients (9  persones):

– 2 Pomes
– 2 Plàtans
– 2 kiwis
– 1 Taronja
– 200 grs. de maduixes
– 700 grs. de iogurt natural

Elaboració:

Pelem els plàtans, les pomes, els kiwis i la taronja, ho tallem a daus petits i ho col·loquem en un bol. Trossegem les maduixes i les hi afegim. Buidem el contingut del iogurt en el bol i ho barregem.

Comparteix aquesta publicació: