Amanida de llenties
Ingredients (4 persones):

– 400g llenties cuites
– 2 cebes
– 1 pebrot vermell
– 1 pebrot verd
– 2 pastanagues
– Escarola
– Olives
– Formatge feta

Elaboració:

Rentem els pebrots, pelem la ceba i la pastanaga, tallem totes les verdures a daus petits. Rentem l’escarola. Tallem el formatge a daus petits. En un bol barregem tots els ingredients i ho amanim amb oli d’oliva.

Seitons al forn
Ingredients (4 persones)

– 1,25kg de seitons
– 3 grans d’all
– Julivert
– Llimona
– Pebre vermell dolç
– Pebre negre
– Sal
– Oli d’oliva

Elaboració:

Netegem els seitons, els hi traiem el cap, la tripa i l’espina, i els deixem oberts per la meitat. Preparem la salsa: pelem i piquem 3 alls, rentem el julivert, exprimim el suc de la llimona. En el vas de la batedora hi posem tots els ingredients hi ho triturem fins a obtenir una massa fina, en funció de si la volem més o menys clara podem afegir més suc de llimona.

Cobrim una safata amb paper de forn, anem farcint els seitons amb la salsa i els col·loquem a la safata, ho deixem cuinar 10-15 minuts a 200ºC.

Iogurt amb maduixes

– 500g iogurt grec
– 500g maduixes

Comparteix aquesta publicació: