Macarrons amb salsa agredolça
Ingredients (6  persones):
– 500g Macarrons
– Oli d’oliva
– Vinagre de Mòdena
– Melmelada de nabius
– Sal
– 1 gra d’all
Elaboració:
En una olla posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull hi afegim els macarrons amb un raig d’oli d’oliva, un gra d’all i un pessic de sal.  Deixem 10-15 minuts que es cuinin. Passat el temps, retirem i escorrem.
Per a la salsa: en un got afegim 2 cullerades soperes d’oli d’oliva, 2 cullerades soperes de salsa de Mòdena i 1 cullerada sopera de melmelada de nabius. Remenem el conjunt.
Servim els macarrons acompanyats amb la salsa.
*La salsa agredolça també es pot fer amb melmelada de gerds.

Musclos farcits amb verdures
Ingredients (6 persones):
– 2 pebrots vermells
– 2 pebrots verds
– 2 cebes
– 3 grans d’alls
– 5 branques de cibulet
– 6 tomàquets madurs
– 4kg de musclos
– Formatge ratllat
Elaboració:
En primer lloc netegem els musclos, i els posem a cuinar al vapor amb una cassola gran. Ho deixem el foc fins que s’obrin.
Netegem les verdures i les piquem a trossos petits. Posem una paella el foc amb un raig d’oli d’oliva, quan està calent sofregim totes les verdures.
Obrim els musclos i els anem col·locant en una safata de forn, un cop col·locats els farcim amb el sofregit de verdures. Posem formatge ratllat el damunt i els posem el forn uns minuts que el formatge es gratini. Ja podem servir.

Mató amb melmelada de nabius

RECEPTA DIA 17 D’OCTUBRE DE 2019

Comparteix aquesta publicació: