Amanida de cuscús
Ingredients (9 persones):
– 3 Tomàquets
– 4 Pastanagues
– 3 Pebrots
– 3 Remolatxes
– 3 Branques de cibulet
– Fulles de la remolatxa
– 3 branques de menta
– Cuscús (mesura 3 gots de iogurt)
Elaboració:
En primer lloc es renten totes les verdures per eliminar la terra i altres brutícies. Es pelen les pastanagues i la remolatxa. Es tallen totes les verdures en trossos petits i es reserven en un bol, es barreja tot. 
En un bol posem 3 mesures de iogurt de cuscús. Posem aigua a bullir amb un raig d’oli i un pessic de sal, quan l’aigua bulli l’afegim al cuscús, per hidratar-lo i cuinar-lo. Un cop cuit, el barregem amb les verdures reservades, ho amanim amb oli i sal. Ja es pot servir.

Truita de bledes
Ingredients (9 persones):
– 1 manat de bledes
– 3 grans d’all
– 12 Ous 
– Oli d’oliva
– Una mica de sal
Elaboració:
En primer lloc netegem les bledes amb abundant aigua. Seguidament en una paella afegim un raig d’oli, quan estigui calent saltegem 3 grans d’all prèviament pelats i picats, afegim les bledes i deixem que es cuinin. 
Deixatem els ous en un plat. Quan les bledes estiguin cuinades, afegim els ous i ja podem fer la truita.

Mel i mató ; meló

RECEPTA DIA 10 D’OCTUBRE DE 2019

Comparteix aquesta publicació: