Amanida russa
Ingredients (9 persones):
– 750g de pèsols
– 4 pastanagues
– 3 patates

Elaboració:
Rentem les patates i les pastanagues per treure la terra i brutícies, les pelem amb l’ajuda del pelador. Un cop pelades les talles a daus petits. Posem una olla amb aigua a bullir, quan arrenqui el bull afegim els daus de patata, pastanaga i els pèsols, afegim un pessic de sal i un raig d’oli d’oliva. Deixem cuinar un 15 minuts. Passat el temps comprovem que els ingredients estiguin cuits, si és així retirem l’olla del foc i ho escorrem.

Botifarra esparracada amb all i oli 
Ingredients (9  persones):
– 1,5kg de botifarra
– Saltejat de bolets (1,3kg)
– Llet
– Oli d’oliva
– All
– Sal

Elaboració:

Tallem la botifarra a racions individuals (1 pam aproximadament) i l’obrim per la meitat. Posem en una paella un raig d’oli, quan estigui calent fregim la botifarra. Un cop cuinada la reservem tapada perquè no perdi la temperatura. En aquets cas hem utilitzat un saltejat de bolets congelats, posem oli d’oliva en una paella, quan estigui calent afegim els bolets vigilant que l’oli no esquitxi, ho deixem que es cuini una 10 minuts.

Per a fer l’all i l’oli posem en el vas del minipimer 1 all pelat i picat, 1 tassa de llet, un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, amb el minipimer batem a màxima potencia col·locant-lo a la part inferior del vas, mantenim el minipimer quiet fins que la llet pugi.

Suc de taronja amb magrana
Ingredients (9  persones):
– 2kg de taronges
– 2 magranes

Elaboració:
Exprimim les taronges i reservem el suc en un bol. Desgranem les magranes i la barregem amb el suc de taronja. Servim en un got el conjunt.

Comparteix aquesta publicació: