Amanida verda
Ingredients: ( 7  persones):
1 escarola
1 enciam
1 llauna blat de moro
½ pebrot vermell
2 pastanagues

Elaboració:

Netegem l’enciam i l’escarola amb aigua, separem les fulles i ho posem en una safata. Pelem i tallem la pastanaga, tallem el pebrot, retirem l’aigua del blat de moro. Barregem tots els ingredients a la safata.

 

Macarrons a la bolonyesa
Ingredients (7 persones)
750g macarrons
500g carn picada de porc
1 ceba
½ pebrot vermell
10 tomàquets madurs
250g formatge ratllat
1 all
Oli d’oliva
1 fulla de llorer

Elaboració:

Posem aigua a bullir en una olla, quan arrenqui el bull i afegim un all pelat, la fulla de llorer, un raig d’oli i els macarrons, corregim de sal. Deixem cuinar uns 10-12 minuts. Passat el temps escorrem i els col·loquem en una safata.

Pel sofregit: pelem i piquem la ceba, piquem el pebrot i ratllem el tomàquet. Afegim oli en una paella, quan estigui calent sofregim la ceba, a continuació afegim la carn picada i el pebrot, deixem que es cuini uns minuts. Quan la carn estigui daurada afegim el tomàquet ratllat, especiem amb pebre i sal. Afegim una cullerada de postres de sucre per a corregir l’amargor i deixem que l’aigua es redueixi.

Quan la salsa ens quedi més espessa l’afegim als macarrons, col·loquem el formatge per sobre i ho posem a gratinar uns minuts perquè el formatge es fongui.

Suc de taronja amb plàtan
Ingredients: ( 7  persones):
10 taronges
4 plàtan

Elaboració:

Tallem les taronges per la meitat i les exprimim, posem el suc en un bol. Retirem la pell del plàtan i el tallem a rodanxes, les afegim en el suc.

Comparteix aquesta publicació: