Quinoa amb verdures
Ingredients: ( 7  persones):

– 250 grs. de quinoa
– ½ pebrot vermell
– 1 pebrot verd
– 1 porro
– 1 pastanaga
– 250 grs. pèsols
– 1 all
– 1 pessic de gingebre

Elaboració:

Bullim els pèsols durant 10 minuts, una vegada cuits els reservem. Rentem les verdures i les tallem a porcions petites. Posem oli en una cassola, sofregim totes les verdures, passats uns minuts i afegim els pèsols escorreguts. Rentem la quinoa i la posem a bullir 10min, a continuació la deixem reposar 5mins. Passat el temps ho barregem amb les verdures.

Truita de xampinyons i ceba i truita de gambes
Ingredients (7 persones)

– 1 dotzena d’ous
– 180 grs. gambes
– 250 grs. xampinyons
– ½ ceba
– Oli
– Julivert

Elaboració:

Rentem i tallem els xampinyons a làmines. Pelem i piquem la ceba. Ho saltegem a la paella amb oli. Deixatem 6 ous i ho afegim a la paella. Fem la truita.

Tallem les gambes per la meitat, les saltegem amb oli i julivert. Deixatem 6 ous. Fem la truita.

Macedònia de fuites amb iogurt
Ingredients: ( 7  persones):

– 2 plàtans
– 1 poma
– 1 pera
– 2 kiwis
– 500 grs. iogurt.

Elaboració:

Pelem les fruites i les tallem a trossos, les posem