Còctel de gambes
Ingredients (5  persones):
– 1 enciam
– 500g de gambes
– Salsa rosa
– 150 grs. pinya en llauna
– Oli d’oliva
– Sal i pebre

Elaboració:
Rentem l´enciam per eliminar les restes de terra, el tallem ben petit. Tallem la pinya en porcions petites, i ho barregem en un bol. Pelem els alls i els piquem, els saltegem a la paella amb oli i les gambes. Afegim sal i pebre i julivert.
Fem la salsa rosa, barrejant la maionesa amb el ketchup. Finalment en un bol barregem tots els ingredients.

Pollastre a la cassola
Ingredients (5  persones):
– 5 cuixes de pollastre
– 2 pastanagues
– 1 ceba
– 2 tomàquets
– 2 fulles de llorer
– Oli d’oliva
– Sal i pebre

Elaboració:

Salpebrem les cuixes de pollastre. En una cassola amb oli d’oliva rostim les cuixes a foc mig-alt. Pelem i piquem la ceba i la pastanaga, tallem el tomàquet a daus, quan el pollastre estigui daurat hi afegim les verdures. Afegim els alls aixafats i les fulles de llorer. Deixem que es cuini a foc lent durant uns 45-60 minuts.

Galetes de coco
Ingredients (5  persones):
– 130g de sucre
– 60g de farina
– 2 ous
– 120g de coco ratllat

Elaboració:

En un bol afegim el sucre i els ous, barregem el conjunt fins que agafi una mica de volum, afegim la farina i la tamisem, continuem barrejant perquè s’integri bé, finalment afegim el coco ratllat i ho barregem de nou. Pre-escalfem el forn a 170ºC. Folrem la safata de forn amb paper de forn, amb l’ajuda de  dues culleres de postres agafem una porció de massa i la col·loquem a la safata, evitant que es toquin entre elles. Deixem cuinar uns 20 minuts.

Comparteix aquesta publicació: