Número de racions: 2

Cost del plat: 4,56€ (2.82€/ració

Ingredients (2 racions):

  • 2 carbassons mitjans
  • 250g de carn picada vedella
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 3 tomàquets madurs
  • Formatge rallat
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Rentem els carbassons, els assequem i els tallem a làmines no molt fines amb l’ajuda d’una mandolina.
  2. Pelem la ceba i la piquem ben fina. La posem a sofregir en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Quan es comenci a tornar transparent afegim els grans d’alls pelats i picats i la carn picada. Salpebrem.
  3. Rallem els tomàquets i els afegim a la carn quan aquesta ja estigui daurada.
  4. Posem una paella al foc amb unes gotes d’oli d’oliva i cuinem el carbassó per les dues bandes.
  5. Muntem la lasanya: untem amb oli una safata apta pel forn, i ho cobrim amb les làmines de carbassó, procurant que no quedin espais entre elles. Repartim sobre el carbassó la meitat del sofregit, cobrim el sofregit amb més làmines de carbassó, afegim el sofregit restant i cobrim de nou amb el carbassó. Afegim el formatge rallat i ho portem a gratinar al forn.