Ingredients (5 persones)
- 400g arròs bomba
- Sípia (500g)
- 4 tomàquets madurs
- 1 litre de fumet de peix
- Tinta de calamar
- Oli d’oliva
- Sal
- 2 grans d’all
- Pebre vermell
Preparació:
- Escalfem el brou de peix.
- Tallem la sípia a daus petits. La saltegem en una paella amb oli d’oliva. Quan estigui una mica daurada la retirem.
- Ratllem els tomàquets. Pelem i piquem els alls.
- En el mateix oli on hem sofregit la sípia saltegem els alls i seguidament el tomàquet, afegim un pessic de sal, pebre vermell i mitja cullerada de postres de sucre. Deixem cuinar fins que s’evapori l’aigua del tomàquet.
- Incorporem els daus de sípia i ho barregem bé.
- Afegim l’arròs, si no disposem de bàscula comptem una tassa de cafè per persona, correspondria a uns 80g. ho remenem bé deixant torrar lleugerament l’arròs.
- Barregem la tinta de calamar directament en el fumet. Afegim el fumet a l’arròs i ho deixem cuinar durant 15-16 minuts. Corregim de sal.
Ho podem acompanyar d’un all i oli negat.
Deixa un comentari