Ingredients (5 persones):
- 4 plàtans madurs
- 1,5 tasses de farina de blat integral
- 3 cullerades de llet
- 1 cullerada de llevat en pols
- 1 pessic de sal
- ½ tassa d’oli
- 2 cullerades soperes de sucre
- 2 ous
- Xocolata 99% cacau
Preparació:
- Pre-escafar el forn a 180ºC.
- Pelem els plàtans, els col·loquem en un bol i els aixafem amb una forquilla.
- En el mateix bol afegim la llet, l’oli i el sucre. Ho barregem tot junt. Afegim els ous i barregem de nou.
- Afegim la farina tamisada juntament amb el llevat i la sal.
- Finalment afegim la xocolata picada.
- Untem el motlle al oli i afegim la massa.
- Cuinar el forn durant 40 minuts a 180ºC. Estarà a punt quan hi clavem un escuradents surti net.
Deixa un comentari