Ingredients (5 persones):

  • 4 plàtans madurs
  • 1,5 tasses de farina de blat integral
  • 3 cullerades de llet
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 1 pessic de sal
  • ½ tassa d’oli
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • 2 ous
  • Xocolata 99% cacau

Preparació: 

  1. Pre-escafar el forn a 180ºC.
  2. Pelem els plàtans, els col·loquem en un bol i els aixafem amb una forquilla.
  3. En el mateix bol afegim la llet, l’oli i el sucre. Ho barregem tot junt. Afegim els ous i barregem de nou.
  4. Afegim la farina tamisada juntament amb el llevat i la sal.
  5. Finalment afegim la xocolata picada.
  6. Untem el motlle al oli i afegim la massa.
  7. Cuinar el forn durant 40 minuts a 180ºC. Estarà a punt quan hi clavem un escuradents surti net.