Ingredients (4 persones)
- Massa de pizza
- 4 tomàquets madurs
- Formatge mozzarella
- Tonyina
- 1 pebrot vermell gran
- Formatge rallat
- Orenga
- Pebre negre i sal
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn a 200ºC.
- Rentem els tomàquets i els rallem. Col·loquem la polpa en un colador per eliminar l’excés de líquid.
- Netegem el pebrot i el tallem a tires no molt gruixudes. Eliminem les llavors.
- Escorrem la tonyina.
- Tallem la mozzarella a rodanxes
- Untem la massa amb el tomàquet rallat, salpebrem, podem afegir orenga. Posem el farcit: tonyina, pebrots, mozzarella i formatge rallat. Amanim amb un raig d’oli d’oliva. Si ens hi agrada s’hi pot afegir orenga.
- Posem la calzone a la part baixa del forn i les cuinem durant 30 minuts fins que estigui daurada.
Deixa un comentari