Ingredients (4 persones)

  • Massa de pizza
  • 4 tomàquets madurs
  • Formatge mozzarella
  • Tonyina
  • 1 pebrot vermell gran
  • Formatge rallat
  • Orenga
  • Pebre negre i sal
  • Oli d’oliva

Elaboració: 

  1. Pre-escalfem el forn a 200ºC.
  2. Rentem els tomàquets i els rallem. Col·loquem la polpa en un colador per eliminar l’excés de líquid.
  3. Netegem el pebrot i el tallem a tires no molt gruixudes. Eliminem les llavors.
  4. Escorrem la tonyina.
  5. Tallem la mozzarella a rodanxes
  6. Untem la massa amb el tomàquet rallat, salpebrem, podem afegir orenga. Posem el farcit: tonyina, pebrots, mozzarella i formatge rallat. Amanim amb un raig d’oli d’oliva. Si ens hi agrada s’hi pot afegir orenga. 
  7. Posem la calzone a la part baixa del forn i les cuinem durant 30 minuts fins que estigui daurada.