HUMMUS DE CIGRÓ

Ingredients (3 persones)

  • 200g cigrons cuits
  • ½ llimona
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Comí
  • 1 gra d’all
  • Llavors de sèsam
  • 3 pastanagues

Elaboració: 

  1. Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
  2. En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.

HUMMUS DE REMOLATXA

Ingredients (3 persones)

  • 200g cigrons cuits
  • 2 remolatxes cuites (300g aproximadament)
  • ½ llimona
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Comí
  • Canyella en pols
  • 1 gra d’all
  • Llavors de sèsam
  • 3 pastanagues

Elaboració: 

  1. Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
  2. En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.

MERENGUE

Ingredients (3 persones)

  • Suc dels cigrons
  • Suc de llimona
  • 2 cullerades soperes de sucre

Elaboració: 

  1. En un bol afegir el suc dels cigrons (120 ml aproximadament), amb unes barilles elèctriques o manuals batre-ho fins a punt de neu. Afegir el suc de llimona i les cullerades de sucre i batre-ho de nou.