HUMMUS DE CIGRÓ
Ingredients (3 persones)
- 200g cigrons cuits
- ½ llimona
- Oli d’oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Comí
- 1 gra d’all
- Llavors de sèsam
- 3 pastanagues
Elaboració:
- Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
- En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.
HUMMUS DE REMOLATXA
Ingredients (3 persones)
- 200g cigrons cuits
- 2 remolatxes cuites (300g aproximadament)
- ½ llimona
- Oli d’oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Comí
- Canyella en pols
- 1 gra d’all
- Llavors de sèsam
- 3 pastanagues
Elaboració:
- Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
- En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.
MERENGUE
Ingredients (3 persones)
- Suc dels cigrons
- Suc de llimona
- 2 cullerades soperes de sucre
Elaboració:
- En un bol afegir el suc dels cigrons (120 ml aproximadament), amb unes barilles elèctriques o manuals batre-ho fins a punt de neu. Afegir el suc de llimona i les cullerades de sucre i batre-ho de nou.
Deixa un comentari