Número de racions: 3
Cost del plat: 11,82€ (3,94 €/ració)
AMANIDA RUSSA
Ingredients (3 racions):
- 2 patates mitjanes
- 4 pastanagues
- 350g pèsols petits
- 3 llaunes de tonyina
- Olives sense pinyol
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
Per la maionesa:
- 1 ou
- Oli de gira-sol
- Suc de mitja llimona
- sal
Elaboració:
- Pelem les patates i les pastanagues, les tallem a daus petits de la mateixa mida.
- Posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull afegim els pèsols, la patata i les pastanagues, afegim sal i ho deixem cuinar 10 minuts. Passat el temps comprovem que la pastanaga estigui tova i ho escorrem. Ho deixem refredar.
- Per la maionesa, en el got de la batedora elèctrica afegim 1 ou, el doble del volum de l’ou amb oli de gira-sol, un pessic de sal i el suc de mitja llimona. Ho triturem amb compte de no tallar-la.
- En un bol barregem les verdures, quan ja estiguin fredes, amb la tonyina, olives partides per la meitat i la maionesa.
Hamburguesa de xampinyons i ceba
Ingredients (3 persones):
- 400g de carn picada de vedella
- 1 safata de xampinyons
- 1 ceba
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
- Netegem els xampinyons amb aigua per eliminar l’excés d’aigua. El tallem a daus petits.
- Pelem i piquem la ceba fina.
- En una paella afegim un raig d’oli i sofregim la ceba a foc baix. Quan estigui ben tova afegim els xampinyons i cuinem. Salpebrem.
- En un bol barregem la carn picada amb els xampinyons i la ceba ja cuits. N’agafem una porció i li donem forma d’hamburguesa.
- Cuinem les hamburgueses a la paella amb oli d’oliva.
Deixa un comentari