HAMBURGUESA DE COLIFLOR
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Coliflor ½
Pastanaga 2
Ceba 1
All 2
Ous 2
Pa ratllat
Formatge ratllat emmental 40g
Sal, pebre negre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
Tallem la coliflor en branquetes de mida menudes, les rentem i les bullim en una olla amb aigua en sal fins que estigui tova.
Pelem i piquem la ceba, l’all i la pastanaga. Sofregim les verdures en una paella en oli d’oliva. Salpebrem.
Quan tinguem el sofregit fet incorporem a coliflor i ho saltegem uns minuts. Ho traslladem en un bol, afegim dos ous sencers i el formatge ratllat, ho barregem bé. Podem incorporar dues cullerades soperes de pa ratllat perquè quedi la massa més consistent.
Agafem una porció de massa i li donem forma d’hamburguesa. La cuinem en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
PATATES AL FORN
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Patates al forn
Patates de mida petita 4
Pebrot vermell 1
Ceba 1
Xampinyons 1 safata
Sal, pebre negre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
Tallem les patates per la meitat, les salpebrem. En una safata apta pel forn afegim un raig d’oli i les patates, les cuinem al forn a 180º durant 50 minuts.
Rentem el pebrot i el tallem a tires. Pelem i tallem la ceba a juliana. Passats uns 45 minuts de cocció introduïm les altres verdures al forn. Ho deixem cuinar uns 30 minuts més.
Deixa un comentari