GASPATXO

INGREDIENTS PER A 7 PERSONES

Cogombre 1
Tomàquet 6
All 2
Pebrot verd 1
Ceba 1
Vinagre de poma
Oli d’oliva
Aigua
Sal 

ELABORACIÓ

  1. Preparem les verdures: pelem els cogombres i els tallem a daus, tallem les puntes del pebrot i li retirem les llavors, pelem l’all, pelem i trossegem la ceba, pelem els tomàquets i els tallem a quarts.
  2. En una olla gran incorporem totes les verdures, un raig d’oli d’oliva, un raig de vinagre de poma, un pessic de sal i aigua. L’aigua l’anirem afegim poc a poc fins aconseguir la textura desitjada. Ho triturem amb la batedora elèctrica.
  3. Quan ho tinguem triturat ho passem pel colador xinès per deixar un gaspatxo més fi.

FLAMENQUINS

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

Pit de pollastre 2
Formatge de cabra llescat
Farina de blat
Ous 2
Pa ratllat

ELABORACIÓ

  1. Tallem el pit de pollastre a filets. Col·loquem una llesca de formatge al damunt i l’enrotllem.
  2. Preparem l’arrebossat, primer el passem per la farina, desprès per l’ou batut i finalment pel pa ratllat.
  3. Ho cuinem al forn, a 170ºC, durant 12 minuts.