GASPATXO
INGREDIENTS PER A 7 PERSONES
Cogombre 1
Tomàquet 6
All 2
Pebrot verd 1
Ceba 1
Vinagre de poma
Oli d’oliva
Aigua
Sal
ELABORACIÓ
- Preparem les verdures: pelem els cogombres i els tallem a daus, tallem les puntes del pebrot i li retirem les llavors, pelem l’all, pelem i trossegem la ceba, pelem els tomàquets i els tallem a quarts.
- En una olla gran incorporem totes les verdures, un raig d’oli d’oliva, un raig de vinagre de poma, un pessic de sal i aigua. L’aigua l’anirem afegim poc a poc fins aconseguir la textura desitjada. Ho triturem amb la batedora elèctrica.
- Quan ho tinguem triturat ho passem pel colador xinès per deixar un gaspatxo més fi.
FLAMENQUINS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Pit de pollastre 2
Formatge de cabra llescat
Farina de blat
Ous 2
Pa ratllat
ELABORACIÓ
- Tallem el pit de pollastre a filets. Col·loquem una llesca de formatge al damunt i l’enrotllem.
- Preparem l’arrebossat, primer el passem per la farina, desprès per l’ou batut i finalment pel pa ratllat.
- Ho cuinem al forn, a 170ºC, durant 12 minuts.
Deixa un comentari