INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Per la massa:
Farina de blat 250g
Oli d’oliva
Aigua 120ml aprox.
Sal
Llevat químic 1 cullerada de cafè
Pel guacamole:
Alvocat 3
Ceba tendra 1
Llima 1
Tomàquet madur 1
All 1 gra
Pebrot verd 1
Verdures: pebrot verd i vermell, ceba
Pollastre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Tamisar la farina amb la sal i llevat. Incorporem l’oli i ho anem barrejant fins a obtenir una textura tipus migas. Anem incorporant a poc a poc l’aigua tèbia.
- Un cop tots els ingredients estan ben integrats formem una bola amb la massa, la dividim en dues parts iguals. La cobrim amb paper film i la deixem reposar uns 30 minuts.
- Dividim cada bola en porcions més petites, estirem la massa amb un corró i li donem forma de torta.
- La cuinem en una paella ben calenta, hi podem afegir unes gotes d’oli si no volem que se’ns enganxi.
- Pel guacamole: piquem ben fi la ceba, el pebrot verd i l’all. Retirem la carn de l’alvocat i la tallem a daus petits. Piquem tots els ingredients en el morter. Incorporem un raig de suc de llima. Piquem ben fi el tomàquet i ho incorporem.
- Tallem el pebrot verd, vermell i l’altra ceba a tires finetes i ho saltegem a la paella amb oli d’oliva. Salpebrem. Tallem el pollastre a tires i l’afegim.
Deixa un comentari