INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

Carbassó 2

Pebrot vermell 1

Pastanaga 2

Ceba 1

Xampinyons 1 safata

All 1

Tomàquet madur 3

Formatge ratllat

Oli d’oliva

Sal i pebre negre

ELABORACIÓ

  1. Amb l’ajuda d’una mandolina tallem el carbassó a làmines ben fines. Si no tenim aquest utensili ho podem fer amb el ganivet.
  2. Cuinem les làmines de carbassó en una paella amb unes gotes d’oli d’oliva. Salpebrem. Una vegada cuites les col·loquem en una safata amb paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.
  3. Preparem les verdures pel sofregit. Pelem i piquem la ceba ben fina. Pelem i ratllem la pastanaga. Tallem el carbassó a daus petits i laminem els xampinyons. Ratllem els tomàquets.
  4. En una paella amb oli d’oliva preparem el sofregit amb totes les verdures.
  5. Col·loquem tres làmines de carbassó de costat i una mica sobreposades. Posem una mica de sofregit al centre i enrotllem en forma de canaló. Anem col·locant els canelons en una safata untada amb oli d’oliva. Un cop els tinguem tots, afegim una mica de formatge ratllat al damunt i ho portem a gratinar al forn.