INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Carbassó 2
Pebrot vermell 1
Pastanaga 2
Ceba 1
Xampinyons 1 safata
All 1
Tomàquet madur 3
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
- Amb l’ajuda d’una mandolina tallem el carbassó a làmines ben fines. Si no tenim aquest utensili ho podem fer amb el ganivet.
- Cuinem les làmines de carbassó en una paella amb unes gotes d’oli d’oliva. Salpebrem. Una vegada cuites les col·loquem en una safata amb paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.
- Preparem les verdures pel sofregit. Pelem i piquem la ceba ben fina. Pelem i ratllem la pastanaga. Tallem el carbassó a daus petits i laminem els xampinyons. Ratllem els tomàquets.
- En una paella amb oli d’oliva preparem el sofregit amb totes les verdures.
- Col·loquem tres làmines de carbassó de costat i una mica sobreposades. Posem una mica de sofregit al centre i enrotllem en forma de canaló. Anem col·locant els canelons en una safata untada amb oli d’oliva. Un cop els tinguem tots, afegim una mica de formatge ratllat al damunt i ho portem a gratinar al forn.
Deixa un comentari