Ingredients per a 6 persones
Espirals integrals 500g
Albergínia 3
Ceba 1
Porro 1
Pebrot vermell 1
Suprema de salmó 2
Formatge ratllat
Sal, pebre negre
Oli d’oliva
Aigua

ELABORACIÓ
– Preparem les verdures, rentem i tallem l’albergínia a daus. Pelem i piquem la ceba. Rentem i piquem el pebrot i el porro.
– Tallem el salmó a daus.
– Afegim un raig d’oli d’oliva en una paella, sofregim la ceba i el porro a foc baix. Quan es vegi tendre incorporem l’albergínia i el pebrot. Salpebrem. Deixem sofregir a foc baix. Els últims 5 minuts de cocció incorporem els daus de salmó.
– Posem aigua amb sal en una olla. Quan arrenqui a bullir incorporem la pasta i la deixem cuinar el temps indicat pel fabricant.
– Passat el temps l’escorrem i l’afegim a la paella amb el sofregit de verdures i salmó, incorporem el formatge ratllat i ho integrem tot junt.