Ingredients:
Olives arbequines
1 mesura de sal
9 mesures d’aigu
All
Farigola
Romaní
Fonoll
Fulles de garrofer

Procediment:
– Rentar les olives i deixar-les en remull durant 10 dies canviant l’aigua cada dia.
– Passats els 10 dies, podem començar a preparar els pots amb les olives.
Preparar una salmorra amb 9 parts d’aigua i una de sal, barreja bé fins que la sal quedi ben dissolta.
– Col·locar les olives als pots intercalant les herbes (farigola, romaní, fonoll i dues fulles de garrofer) i l’all xafat amb un cop sec.
– Afegeix la salmorra preparada anteriorment fins a cobrir totes les olives, tapa amb un tros de paper film, perquè no s’oxidi la tapa i tanca bé els pots.
– Deixa els pots en un lloc fresc, sec i fosc durant dos mesos aproximadament. Passat aquest temps ja estan llestes per consumir!

És possible que en l’obrir el pot les olives hagin creat una capa d’espuma blanca, treure aquesta capa i consumir!!

És possible que en l’obrir el pot les olives hagin creat una capa d’espuma blanca, treure aquesta capa i consumir!!