INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
Musclos
Anelles de calamars
Gambes pelades
Tomàquet madur 3
Ceba ½
All 2
Formatge ratllat
Espaguetis 80g
Oli d’oliva
Sal, pebre i llorer
ELABORACIÓ
- Netegem els musclos i els cuines al vapor amb una fulla de llorer i un gra d’all. Quan s’hagin obert els reservem sense llençar l’aigua de cocció.
- En una paella fregim les anelles de calamars i les gambetes. Quan es comencin a cuinar retirem i reserves.
- Fem un sofregit amb la ceba tallada a daus petits i el tomàquet ratllat. Quan el tomàquet s’hagi reduït i afegim el peix i els musclos sense closca.
- Incorporem una mica més d’aigua en l’aigua de cocció dels musclos. Quan arrenqui a bullir cuinem els espaguetis el temps indicat pel fabricant.
- Un cop estiguin cuits els afegim a la paella amb el sofregit juntament amb el formatge ratllat. Si volem una salsa menys espessa podem afegir-hi una mica d’aigua de cocció.
Deixa un comentari