INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Pastanaga 4
Porro 1
Api 1 branca
Nap
Xirivia
Patata 2
Carn: ossos d’espinada, pollastre, botifarra negra, peus de porc
Galets petits 100g
Carn picada 250g
All 3
Julivert
Ou 1
Aigua 2 litres
Sal i pebre

ELABORACIÓ

Omplim una olla gran amb aigua freda, incorporem les peces de carn. Ho portem al foc, deixem que bulli a foc mig durant 30 minuts. A mesura que vagi bullint podem escumar per eliminar impuresa i greix sobrant.

Passat el temps incorporem les verdures tallades a porcions més petites, ho deixem cuinar durant 20 minuts més. Incorporem la patata i deixem bullir uns altres 10 minuts.

En un bol barregem la carn picada amb l’all i julivert picats ben fins, salpebrem, incorporem l’ou i ho barregem tot bé.

Farcim els galets amb la pilota. Si ens s’obra carn de pilota, li donem forma amb les mans, la passem per farina i l’incorporem dins de l’olla amb la resta d’ingredients.

Finalment, afegim els galets farcits i ho deixem cuinar el temps indicat a l’envàs de la pasta.