CREMA DE XAMPINYONS

CREMA DE XAMPINYONS

INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Xampinyons 250g
Ceba 1
All 2
Porro 1
Brou de verdures 1 litre
Sal i pebre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
Preparem els ingredients: rentem els xampinyons per eliminar restes de terra i els tallem a quarts.
Pelem i piquem la ceba i l’all. Rentem i tallem el porro.
En una cassola sofregim amb oli d’oliva la ceba, porro i all a foc baix, passats uns minuts tapem la cassola i ho deixem que es cuini bé fins que quedin ben tendres. Passada una estona, quan estiguin toves, afegir els xampinyons i deixar que es redueixi l’aigua. Salpebrem.
Mentrestant aboquem el brou de verdures en una olla i l’escalfem a foc baix.
Quan tinguem les verdures i xampinyons ben sofregits, incorporem el brou calent a la cassola i ho deixem cuinar per 10 minuts més. Triturem amb l’ajuda d’una batedora elèctrica.


POLLASTRE AL FORN
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Patata 1
Ceba 1
Cuixa de pollastre
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines. Rentem la patata i la tallem també a rodanxes.
Salpebrem les cuixes de pollastre
En una safata apta pel forn afegim un raig d’oli d’oliva, fem amb la patata i ceba, salpebrem i col·loquem les cuixes al damunt. Ho cuinem al forn durant 30-45 minuts a 180ºC.