Número de racions: 2
Cost del plat: 9,53€ ( 4,75€/ració)
CREP AMB XAMPINYONS SALTEJATS
Ingredients (2 unitats):
Per la massa de la crep:
- 50g farina de cigró
- 50ml llet semidesnatada
- 1 ou
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Pel farcit:
- 1 safata de xampinyons
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 3 tomàquet madurs
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pelem i piquem els dos grans d’all.
- Pelem i ratllem la ceba. Rentem els tomàquets i els ratllem.
- Netegem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els tallem a làmines gruixudes.
- En una paella posem oli, quan estigui calent afegim la ceba i l’all, ho deixem cuinar 5 minuts a foc lent. Passat els temps afegim els xampinyons i deixem que s’evapori l’aigua. Quan ja no hi queda aigua afegim el tomàquet. Salpebrem i ho deixem cuinar fins que redueixi.
- Preparem els creps, en un bol barregem la farina de cigró, la llet, l’ou, un pessic de sal, un polsim de pebre i un raig d’oli d’oliva. Barregem fins aconseguir una massa homogènia.
- Ho deixem reposar 15 minuts tapat amb un drap de cuina.
- Passat el temps de repòs. Afegim un raig d’oli a una paella i el repartim bé per tota la superfície. Quan estigui ben calent afegim una mica de massa fins a cobrir la superfície de la paella, ho deixem cuinar. Amb l’ajuda d’una espàtula li donem la volta i ho deixem cuinar per l’altre costat.
- Un cop feta la crep la farcim amb el sofregit de xampinyons i la pleguem.
CREP AMB POLLASTRE I SALSA DE IOGURT
Ingredients (2 racions):
Per la massa de la crep:
- 50g farina de cigró
- 50ml llet semidesnatada
- 1 ou
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Pel farcit:
- 3 cuixetes de pollastre
- 1 ceba
- 1 tomàquet d’amanir
- Fulles d’enciam
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Per la salsa:
- 1 iogurt natural
- Suc de mitja llimona
- 2 grans d’all
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pelem la ceba, la tallem a juliana fina. Rentem el tomàquet i el tallem a rodanxes. Rentem l’enciam amb aigua. Reservem la verdura.
- Traiem la carn de la cuixa de pollastre i la tallem a una mida petita. En una paella afegim oli d’oliva, quan estigui calent cuinem el pollastre. Salpebrem al gust. Un cop cuinat ho reservem.
- En un bol preparem la salsa, afegim 1 iogurt natural, un pessic de sal, un polsim de pebre, el suc de mitja llimona i un raig d’oli. Ho integrem tot junt.
- Preparem i cuinem les creps.
- Farcim la crep posant unes fulles d’enciam, ceba, unes rodanxes de tomàquet, els daus de pollastre i la salsa de iogurt. Pleguem la crep.
Deixa un comentari