Número de racions: 2

Cost del plat: 9,53€ ( 4,75€/ració)

CREP AMB XAMPINYONS SALTEJATS

Ingredients (2 unitats):

Per la massa de la crep:

  • 50g farina de cigró
  • 50ml llet semidesnatada
  • 1 ou
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva 

Pel farcit:

  • 1 safata de xampinyons
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 3 tomàquet madurs
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Pelem i piquem els dos grans d’all.
  2. Pelem i ratllem la ceba. Rentem els tomàquets i els ratllem.
  3. Netegem els xampinyons per eliminar les restes de terra. Els tallem a làmines gruixudes.
  4. En una paella posem oli, quan estigui calent afegim la ceba i l’all, ho deixem cuinar 5 minuts a foc lent. Passat els temps afegim els xampinyons i deixem que s’evapori l’aigua. Quan ja no hi queda aigua afegim el tomàquet. Salpebrem i ho deixem cuinar fins que redueixi.
  5. Preparem els creps, en un bol barregem la farina de cigró, la llet, l’ou, un pessic de sal, un polsim de pebre i un raig d’oli d’oliva. Barregem fins aconseguir una massa homogènia.
  6. Ho deixem reposar 15 minuts tapat amb un drap de cuina.
  7. Passat el temps de repòs. Afegim un raig d’oli a una paella i el repartim bé per tota la superfície. Quan estigui ben calent afegim una mica de massa fins a cobrir la superfície de la paella, ho deixem cuinar. Amb l’ajuda d’una espàtula li donem la volta i ho deixem cuinar per l’altre costat.
  8. Un cop feta la crep la farcim amb el sofregit de xampinyons i la pleguem.

CREP AMB POLLASTRE I SALSA DE IOGURT

Ingredients (2 racions):

Per la massa de la crep:

  • 50g farina de cigró
  • 50ml llet semidesnatada
  • 1 ou
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva 

Pel farcit:

  • 3 cuixetes de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet d’amanir
  • Fulles d’enciam
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva 

Per la salsa:

  • 1 iogurt natural
  • Suc de mitja llimona
  • 2 grans d’all
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Pelem la ceba, la tallem a juliana fina. Rentem el tomàquet i el tallem a rodanxes. Rentem l’enciam amb aigua. Reservem la verdura.
  2. Traiem la carn de la cuixa de pollastre i la tallem a una mida petita. En una paella afegim oli d’oliva, quan estigui calent cuinem el pollastre. Salpebrem al gust. Un cop cuinat ho reservem.
  3. En un bol preparem la salsa, afegim 1 iogurt natural, un pessic de sal, un polsim de pebre, el suc de mitja llimona i un raig d’oli. Ho integrem tot junt.
  4. Preparem i cuinem les creps.
  5. Farcim la crep posant unes fulles d’enciam, ceba, unes rodanxes de tomàquet, els daus de pollastre i la salsa de iogurt. Pleguem la crep.