Número de racions: 4
Cost del plat: 15,44€ (3,86€/ració)
YAKISOBA
Ingredients (4 persones)
- Fideus xinesos 200g
- 300g pit de pollastre
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- 2 grans d’all
- Safata de bolets barrejats
- Salsa de soja
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
Elaboració:
- Filetejar el pit de pollastre i tallar-lo a tires petites (mida mossegada).
- Netejar totes les verdures. Pelar la ceba i la pastanaga. Tallar-les a bastonets petits (mida mossegada).
- Pelar i picar dos grans d’all.
- A una paella afegir un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent saltejar el pollastre amb els alls. Afegim pebre. Quan el pollastre estigui cuinat sense arribar a daurar-se afegim la salsa de soja i ho deixem reduir. Ho retirem del foc i reservem en un plat.
- A la mateixa paella saltegem totes les verdures a foc baix. Reservem els bolets pel final.
- Quan les verdures estiguin toves afegim els bolets i ho deixem cuinar tot junt.
- Posem dos litres d’aigua a bullir en una olla. Quan arrenqui el bull afegim els fideus i els deixem cuinar 4 minuts segons les instruccions de l’envàs. Passat el temps els escorrem i els afegim a la paella amb la resta de verdures. Barregem tot junt.
Deixa un comentari