Número de racions: 4

Cost del plat: 15,44€ (3,86€/ració)

YAKISOBA

Ingredients (4 persones)

  • Fideus xinesos 200g
  • 300g pit de pollastre
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • Safata de bolets barrejats
  • Salsa de soja
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

Elaboració: 

  1. Filetejar el pit de pollastre i tallar-lo a tires petites (mida mossegada).
  2. Netejar totes les verdures. Pelar la ceba i la pastanaga. Tallar-les a bastonets petits (mida mossegada).
  3. Pelar i picar dos grans d’all.
  4. A una paella afegir un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent saltejar el pollastre amb els alls. Afegim pebre. Quan el pollastre estigui cuinat sense arribar a daurar-se afegim la salsa de soja i ho deixem reduir. Ho retirem del foc i reservem en un plat.
  5. A la mateixa paella saltegem totes les verdures a foc baix. Reservem els bolets pel final.
  6. Quan les verdures estiguin toves afegim els bolets i ho deixem cuinar tot junt.
  7. Posem dos litres d’aigua a bullir en una olla. Quan arrenqui el bull afegim els fideus i els deixem cuinar 4 minuts segons les instruccions de l’envàs. Passat el temps els escorrem i els afegim a la paella amb la resta de verdures. Barregem tot junt.