Ingredients (4 unitats):
Per la massa de la crep:
- 120g farina de cigró
- 250ml llet semidesnatada
- 2 ous
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Pel farcit:
- Espinacs
- All
- Panses
- Pit de pollastre
Elaboració:
- Preparem els creps, en un bol barregem la farina de cigró, la llet, els ous, un pessic de sal, un polsim de pebre i un raig d’oli d’oliva. Barregem fins aconseguir una massa homogènia.
- Ho deixem reposar 15 minuts tapat amb un drap de cuina.
- Passat el temps de repòs. Afegim un raig d’oli a una paella i el repartim bé per tota la superfície. Quan estigui ben calent afegim una mica de massa fins a cobrir la superfície de la paella, ho deixem cuinar. Amb l’ajuda d’una espàtula li donem la volta i ho deixem cuinar per l’altre costat.
- Preparem el farcit: salpebrem el pit de pollastre, el cuinem a la planxa i el reservem. Pelem i piquem l’all, el saltegem en una paella amb les panses, afegim els espinacs i els cuinem un parell de minuts. Afegim el pit de pollastre tallat a daus i farcim les creps.
Deixa un comentari