Ingredients (4 unitats):

Per la massa de la crep:

  • 120g farina de cigró
  • 250ml llet semidesnatada
  • 2 ous
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva 

Pel farcit:

  • Espinacs 
  • All
  • Panses
  • Pit de pollastre

Elaboració:

  1. Preparem els creps, en un bol barregem la farina de cigró, la llet, els ous, un pessic de sal, un polsim de pebre i un raig d’oli d’oliva. Barregem fins aconseguir una massa homogènia.
  2. Ho deixem reposar 15 minuts tapat amb un drap de cuina.
  3. Passat el temps de repòs. Afegim un raig d’oli a una paella i el repartim bé per tota la superfície. Quan estigui ben calent afegim una mica de massa fins a cobrir la superfície de la paella, ho deixem cuinar. Amb l’ajuda d’una espàtula li donem la volta i ho deixem cuinar per l’altre costat.
  4. Preparem el farcit: salpebrem el pit de pollastre, el cuinem a la planxa i el reservem. Pelem i piquem l’all, el saltegem en una paella amb les panses, afegim els espinacs i els cuinem un parell de minuts. Afegim el pit de pollastre tallat a daus i farcim les creps.