CREMA DE PASTANAGA

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Pastanaga 4
pomes Golden 2
Ceba 
Patata 1
Oli d’oliva
Sal i pebre

ELABORACIÓ

  1. Preparem els ingredients, pelem la poma i la pastanaga. Pelem i tallem la ceba a anelles. En una cossola afegim un raig d’oli i sofregim els ingredients. Quan estiguin ben sofregits afegim la patata pelada i tallada a daus. Salpebrem i sofregim un minuts més a foc lent.
  2. Cobrim amb aigua i deixem bullir fins que la verdura estigui tova. Triturem amb la batedora elèctrica.

HAMBURGUESA DE PEIX

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Filet de rap 4
Gambes pelades
Ou 2
Farina de civada 
Ceba 1
Llimona 
Oli d’oliva
Sal i pebre

ELABORACIÓ

  1. Esmicolem els filets de rap i tallem les gambes a porcions ben petites. Ho posem en un bol a macerar amb suc de llimona
  2. Pelem i tallem la ceba ben fina. La sofregim en una paella amb oli d’oliva a foc baix,
  3. En un bol incorporem els peix, escorrent el suc de la llimona, juntament amb la ceba sofregida i els ous. Condimentem amb sal i pebre. Afegim la farina de civada fins obtenir una textura espessa.
  4. Agafem una porció de massa li donem forma d’hamburguesa i la paella amb un raig d’oli, que quedi daurada per ambdues bandes.