INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Carn picada de porc i de vedella 500g
Sípia tallada a daus 400g
Pèsols 200g
Ceba 2
Tomàquet 4
Pastanaga
Tomàquet concentrat
Ou 1
All
Julivert
Pa ratllat o pa de motlle
Llet de vaca 1 got
Farina
Oli d’oliva
Sal, pebre negre
ELABORACIÓ
- En un bol preparem la massa per fer les mandonguilles, barregem la carn picada amb el pa ratllat o la motlle de pa remullada amb llet i espremuda, l’ou, l’all pelat i picat, el julivert picat, la sal i el pebre. Amassem bé amb les mans fins a integrar la massa.
- Agafem porcions de massa i fem boles no massa grans, les enfarinem i les fregim en una paella amb oli d’oliva. Un cop daurades les traiem i reservem.
- Tallem la sípia a daus, la fregim en una cassola amb oli d’oliva. Quan estigui daurada la traiem i reservem.
- A la mateixa cassola fem un sofregit amb la ceba, l’all i la pastanaga picats ben fins, sofregim a foc baix. Quan estiguin daurats incorporem el tomàquet ratllat fins que es redueixi. Salpebrem. Incorporem la sípia i les mandonguilles.
- Incorporem una mica d’aigua i quan comenci a bullir afegim els pèsols i ho deixem cuinar uns 10 minuts. En aquest punt i podem incorporar una picada d’all, julivert i ametlles.
Deixa un comentari