AMANIDA DE TARDOR

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Magrana
Ceba 
Pastanaga
Blat de moro
Escarola
codonyat
Vinagreta de mostassa i mel

CIGRONS AMB CALAMARS I CARXOFES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Cors de carxofes 
Calamars
Cigrons 600g
Tomàquet 3
Porro 1
Ceba ½
All 2
Oli d’oliva
Sal i pebre

ELABORACIÓ

  1. En una paella amb oli d’oliva saltegem les carxofes, les salpebrem. Quan estan daurades les retirem i reservem.
  2. A la mateixa paella saltem els calamars tallats a rodelles, quan estiguin daurats, els retirem i reservem.
  3. Pelem i piquem la ceba, el porro i dos grans d’all, a la mateixa paella ho sofregim a foc lent. Hi incorporem el tomàquet ratllat, salpebrem, i ho deixem reduir. Hi incorporem els cors de carxofa i els calamars que havíem reservat. 
  4. Incorporem els cigrons i ho deixem cuinar uns minuts més tot junt. Corregim de sal si cal.