AMANIDA DE TARDOR
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Magrana
Ceba
Pastanaga
Blat de moro
Escarola
codonyat
Vinagreta de mostassa i mel
CIGRONS AMB CALAMARS I CARXOFES
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Cors de carxofes
Calamars
Cigrons 600g
Tomàquet 3
Porro 1
Ceba ½
All 2
Oli d’oliva
Sal i pebre
ELABORACIÓ
- En una paella amb oli d’oliva saltegem les carxofes, les salpebrem. Quan estan daurades les retirem i reservem.
- A la mateixa paella saltem els calamars tallats a rodelles, quan estiguin daurats, els retirem i reservem.
- Pelem i piquem la ceba, el porro i dos grans d’all, a la mateixa paella ho sofregim a foc lent. Hi incorporem el tomàquet ratllat, salpebrem, i ho deixem reduir. Hi incorporem els cors de carxofa i els calamars que havíem reservat.
- Incorporem els cigrons i ho deixem cuinar uns minuts més tot junt. Corregim de sal si cal.
Deixa un comentari