Número de racions: 3
Cost del plat: 8,43€ (2,81€/ració)
CREMA DE CARBASSÓ
Ingredients (3 racions):
- 3 carbassó
- ½ ceba o porro
- 2 Patata
- Formatge
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Rentem el carbassó, traiem les puntes i el tallem a daus.
- Pelem la ceba i la tallem a juliana. Pelem la patata i la tallem a daus
- En una cassola afegim oli d’oliva i sofregim la ceba fins que quedi tova, a foc lent. A continuació afegim totes les verdures i les sofregim uns minuts. Salpebrem.
- Afegim aigua calenta fins a cobrir les verdures i ho deixem bullir, fins que estiguin cuites, aproximadament 15-20 minuts.
- Passat el temps afegim el formatge i triturem.
*Si tenim altres verdures a la nevera, també els hi podem afegir, per exemple la pastanaga.
POLLASTRE AL FORN
Ingredients (3 racions):
- 3 cuixes de pollastre
- 3 tomàquets madurs
- ½ ceba o porro
- 1 pebrot vermell
- 1 gra d’all
- 2 fulles de llorer
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn a 180-200ºC.
- En una safata del forn hi posem un raig d’oli d’oliva.
- Rentem els tomàquets i el tallem a quarts. Pelem la ceba i la tallem a quarts. Rentem el pebrot, traiem el tronc i les llavors i el tallem a bastonets grans.
- Pelem i aixafem l’all.
- Salpebrem les cuixes.
- Afegim tots els ingredients a la safata junt amb mig got d’aigua. Afegim sal i pebre a les verdures. Ho cuinem al forn durant 60-90 minuts.
Deixa un comentari