Ingredients

  • 2-3 carbassons
  • 500g de pollastre
  • 2 cebes
  • Xampinyons o shiitake
  • 4 tomàquets madurs
  • Formatge d’untar
  • Mozarella
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

Elaboració

  1. Tallar el carbassó a làmines fines i llargues, ens podem ajudar d’una mandolina. Necessitarem 4 làmines de carbassó per cada farcell
  2. Afegir una mica d’oli d’oliva en una paella, quan estigui calent cuinem les làmines de carbassó per les dues bandes. Salpebrem.
  3. Pelem i tallem la ceba. Rentem i tallem els bolets a làmines i trossegem el pollastre. En una paella amb oli sofregim la ceba, quan estigui daurada afegim els bolets i el pollastre. Ho saltegem tot junt. Salpebrem. Podem tapar-ho perquè es cuini bé i tingui més suc. Cuinar-ho a foc baix.
  4. Rentem els tomàquets i els tallem a quarts.
  5. Quan el pollastre estigui cuinat afegim els tomàquets. Ho anem removent perquè es formi com una salsa. Tot seguit afegim 4 cullerades soperes de formatge d’untar. Anem removent perquè s’integri la salsa.
  6. Muntem el plat. Col·loquem les 4 làmines de carbassó enllaçades, dos verticals i dos horitzontals, formant un quadrat. Posem el farcit i tanquem totes les làmines de carbassó formant un farcell.
  7. Tallem una rodanxa de mozzarella i la posem al damunt, amanim amb oli d’oliva, sal i pebre.