Ingredients

  • 1 iogurt de llimona

Amb la mesura del iogurt:

  • 3 mesures de farina de blat
  • 1,5 mesures de sucre
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • ½ mesura d’oli
  • Ratlladura d’una llimona
  • Ametlles picades i torrades
  • Xocolata negra per cobertura

Elaboració 

  1. Pre-escalfem el forn a 180ºC.
  2. En un bol afegim tots els ingredients. Tamisem la farina per evitar grumolls.
  3. Quan ratllem la llimona mirar que únicament ratllem la pell, evitant la part blanca.
  4. A la massa podem afegir-hi panses, xocolata o fruits secs.
  5. Untem el motlle amb oli d’oliva i afegim la massa.
  6. Ho cuinem al forn. Veurem quan estigui cuinat quan punxem la coca amb un escuradents i surti net. El temps aproximat és de 30 minuts.
  7. Fondre la xocolata al bany maria. Un cop desfeta afegir per sobre la coca.