Ingredients (5 persones)
- 3 albergínies
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 400g de carn picada de porc i vedella
- Formatge ratllat
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
Elaboració:
- Tallar les albergínies per la meitat, amb el ganivet fer-li uns talls perquè es cuini més ràpid. Salpebrar-les i enforna-les a 180 °C durant 20-30 minuts. Quan siguin cuites, treure la part de la carn amb compte amb l’ajut d’una cullereta. Reserva les dues parts.
- Escaldar els tomàquets durant un minut, treure la pell i tallar la polpa a dauets. Reserva-la.
- Pelar i picar la ceba ben fina. En una paella amb oli d’oliva cuinar-la. Quan estigui ben cuita, afegir-hi la carn picada, si no està condimentada salpebrar-la.
- Passats uns minuts afegir-hi també els alls pelats i picats. Quan ja estigui tot ben cuit, afegir el tomàquet pelat i tallat.
- Deixar coure bé el tomàquet i seguidament afegir-hi la carn de l’albergínia picada.
- Farcir les albergínies amb la preparació. Afegir formatge ratllat al damunt i gratinar al forn.
Deixa un comentari