Número de racions: 4
Cost del plat: 13,35€ (3,3€/ració)
COCA DE RECAPTE
Ingredients (4 racions):
- 2 masses rectangulars de pizza
- 2 albergínies
- 2 cebes
- 2 pebrots vermells
- 2 llaunes d’anxoves
- 1 llauna de tonyina
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Rentem les albergínies i els pebrots amb aigua.
- En una safata de forn hi col·loquem les albergínies obertes per la meitat, els pebrots i les cebes obertes per la meitat també (sense pelar). Ho untem tot amb oli i salpebrem.
- Ho col·loquem al forn, prèviament pre-escalfat a 180ºC, i ho deixem cuinar 25-30 minuts. A la meitat del temps de cocció donem la volta a les verdures.
- Un cop tenim les verdures escalivades les pelem i les tallem a tires.
- Estenem la massa, a sobre hi col·loquem el suc que han deixat les verdures a la safata del forn, i anem col·locant les verdures. En una massa hi posem les anxoves i en l’altre la tonyina.
- Ho posem al forn 15 minuts més perquè es cuini la massa.
TRINXAT (PATATA I COL)
Ingredients (4 racions):
- 1 col
- 4 patates mitjanes
- 3 grans d’all
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Posem força aigua a bullir en una cassola.
- Preparem els ingredients: tallem la part inferir a la col i desestimarem les fulles exteriors més brutes. Seguidament, netejarem la col amb aigua per treure bé tota la sorra. Tallem les fulles de la col a porcions més petites.
- Pelem les patates i les tallem a daus grans.
- Quan l’aigua hagi arrencat a bullir afegim les patates i les deixem cuinar 10 minuts. Passat el temps afegim la col i ho deixem 10-15 minuts més. Afegim un pessic de sal. Passat el temps comprovem que les patates i la col estigui ben tova i ja ho podem escórrer.
- Ho col·loquem en un bol i ho aixafem amb una forquilla.
- Pelem i piquem l’all, i ho enrossim tot junt en una paella.
Deixa un comentari