A Osonament he trobat aquell espai que sovint em manca per poder explicar totes les dificultats i que t’escoltin i t’acompanyin a tornar a fer un camí sense substàncies. Mai un crit, la veu suau, amb la rialla a la cara i amb els braços oberts amb sintonia d’acolliment, a tots els grups terapèutics que he participat i continuo participant: Suport a l’abstinència, Art-teràpia, motivació al canvi, taller de salut, prevenció de recaigudes, activitat del blog “Es fa Camí”, psicomotricitat i totes aquelles activitats més relacionades amb l’ocupació significativa del temps dins del club social. No em vull oblidar de cap dels professionals que m’estan acompanyant, psicòlegs, treballadors socials, terapeutes ocupacionals i educadores socials. En especial vull recordar-me dels meus companys de grup, el grup de teatre, el de multiesports i les sortides de cap de setmana. També recordo la comunitat terapèutica de Font Picant on vaig estar força temps i on vaig començar  a aprendre a treballar la meva malaltia.

És un plaer poder adreçar-me al CHV (Consorci Hospitalari de Vic) per la seva empatia, el seu servei professional i especialment a la planta 6-1. Donar gràcies a Salut Mental pel tracte rebut, acolliment i acaronament en els moments tan difícils de la meva malaltia, de la dependència a l’alcohol. El servei de psiquiatria, psicologia, infermeres i el servei d’hospital de dia.

El meu gran amic i terapeuta Josep Molas, pel seu acompanyament incondicional.

Hi ha vosaltres…… Si tu….. que avui en dia ho teniu tot a l’abast, prendre consciència del que pot significar prendre la primera substància i en cas de fer-ho… no feu mai la última. Això ens comporta que la substància ens superi i depenguis d’ella.

Si algú es troba en moments de síndrome d’abstinència demanar ajuda a urgències de l’hospital o bé a Salut Mental per poder tornar a recuperar l’essència de la vida.

Ja que la repercussió a nivell orgànic i mental, a mesura que van passant els anys, crea lesions que es poden curar però la majoria són irreversibles.

KOALA