ARRÓS DE MUNTANYA
Ingredients (4 racions):
- Arròs 380g
- Aletes de pollastre partides 800g
- Mitja ceba
- Tomàquet madur 3
- Pastanaga 2
- Mig pebrot vermell
- Pèsols fins 200g
- Brou de pollastre 2 litres
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Preparem les verdures: pelem la ceba i la tallem ben fina, pelem i tallem la pastanaga, piquem el pebrot i ratllem els tomàquets.
- Salpebrem les aletes de pollastre. Afegim un raig d’oli en una cassola i fregim el pollastre. Quan estigui ben daurat ho retirem.
- En el mateix oli sofregim la ceba, pastanaga i pebrot. Incorporem el tomàquet ratllat i salpebrem. Ho deixem reduir.
- Incorporem el caldo ja calent, quan arrenqui a bullir afegim l’arròs, després de 5 minuts de cocció incorporem els pèsols i ho deixem cuinar 10 minuts més. Apaguem el foc, tapem la cassola amb un drap net i deixem tres minuts de repòs.
MATÓ
Ingredients (4 racions):
- Llet de vaca sencera 1,5L
- Llimona 1
Elaboració:
- Espremem el suc d’una llimona. Reservem.
- En una olla escalfem la llet, quan arrenqui a bullir retirem del foc. Incorporem el suc de la llimona i remenem fins que la llet es talli.
- En un colador de malla fina col·lem la llet separant el quall del xerigot.




Deixa un comentari