Número de racions: 4

Cost del plat: 9,07€ (2,26€/ració)

ARRÒS AMB VERDURES I BOLETS

Ingredients (4 racions):

  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • 2 grans d’all
  • 1 albergínia
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 safata de xampinyons i 1 safata de gírgoles
  • 2 litres de brou de verdures
  • Arròs bomba
  • Sal i pebre negre
  • 1 fulla de llorer
  • Oli d’oliva 

Elaboració:

  1. Rentem l’albergínia, el pebrot i el carbassó. Traiem les puntes i les llavors del pebrot i ho tallem a daus.
  2. Pelem i piquem la ceba i l’all.
  3. Rentem els bolets per eliminar la resta de terra. Els tallem a làmines.
  4. En una olla posem aigua a bullir, quan arrenqui el bull escaldem els tomàquets durant 1 minuts. Passat el temps els escorrem i els pelem. Els tallem a quarts.
  5. En una cassola afegim oli d’oliva, sofregim la ceba i l’all. Passats 10 minuts afegim el pebrot, ho deixem sofregir 5 minuts. A continuació afegim la resta de verdures, els bolets i una fulla de llorer, salpebrem, ho deixem sofregir a foc lent.
  6. En una olla posem el brou i ho deixem escalfar a foc lent.
  7. Quan les verdures estiguin ben cuites, afegim el tomàquet. Ho deixem cuinar 10 minuts més.
  8. Passat el temps afegim l’arròs, ho barregem, i afegim el caldo ja calent fins a cobrir-ho i ho deixem cuinar 15 minuts. Passat el temps ho retirem del foc, tapem la cassola amb un drap i ho deixem reposar 3 minuts.