Arròs a la cubana
Ingredients (4 persones):

– 4 mesures de tassa de cafè d’arròs
– Tomàquet fregit
– Un all
– 1 fulla de llorer

Elaboració:

En una olla posem aigua a bullir amb un gra d’all, i una fulla de llorer. Quan arrenqui el bull, hi afegim l’arròs, un raig d’oli i un pessic de sal, deixem que es cuini durant uns 10-12 minuts. Un cop cuinat, l’escorrem i afegim la salsa de tomàquet. 

Ous farcits amb acompanyament d’amanida verda

Ingredients (4  persones):

– 1 enciam
– 1/2 dotzena d’ous
– Tonyina
– Formatge ratllat
– Olives
– Oli d’oliva
– Vinagre de poma
– Llavors de sèsam
– Mel
– 1 all
– Pebre negre i sal

Elaboració:

Bullim els ous. Un cops bullits, els pelem i els tallem per la meitat, triem el rovell. En un bol barregem el rovell amb la tonyina fins a integrar bé els ingredients, farcim els ous. Col·loquem els ous en una safata i posem el formatge ratllat per sobre i ho col·loquem al forn, pre-escalfat a 200º, durant 5 minuts.

Preparem l’amanida amb l’enciam, olives i una vinagreta de mel. Per a la vinagreta posem pebre, sal, sèsam, 1 all, vinagre de poma i mel en el vas de la batedora, ho emulsionem amb el minipimer.  

Mel i mató

Comparteix aquesta publicació: